Acţionarii BCR au aprobat o majorare de capital pentru atragerea a 110 milioane euro - surse

Postat la 04 decembrie 2012 8 afişări

Acţionarii BCR au aprobat o majorare de capital prin care banca vrea să atragă 501 milioane lei (110 milioane euro) şi modificarea statutului, astfel încât executivul instituţiei de credit să poată decide desfiinţarea de unităţi fără aprobarea Consiliului de Supraveghere.

"Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate, aşa cum au fost prezentate în convocator", au declarat pentru MEDIAFAX surse din acţionariat. Pentru majorarea capitalului, banca vrea să emită 770,76 milioane de acţiuni noi cu valoarea nominală de 0,1 lei pe titlu şi care vor putea fi cumpărate la preţul de 0,65 lei/acţiune, din care 0,1 lei reprezintă valoarea nominală, iar 0,55 lei prima de emisiune.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actionari,
banci,
bcr,
majorare,
capital
/actualitate/actionarii-bcr-au-aprobat-o-majorare-de-capital-pentru-atragerea-a-110-milioane-euro-surse-10366220
10366220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.