ACCIDENTUL din MUNTENEGRU: Patronii firmei de transport, audiaţi la Parchet

Postat la 25 iunie 2013 45 afişări

Patronii firmei de transport care dus în Muntenegru românii din autocarul prăbuşit duminică, Ştefan Grigore şi Mihaela Iuliana Grigore, vor fi audiaţi, marţi după-amiază, la Parchetul general, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

ACCIDENTUL din MUNTENEGRU: Patronii firmei de transport, audiaţi la Parchet

 Ştefan Grigore a venit deja la Parchet, în jurul orei 14.00, iar la intrare nu a vrut să facă declaraţii privind accidentul.

El declarase anterior că autocarul prăbuşit în Muntenegru avea toate verificările tehnice la zi, iar cei doi şoferi aveau experienţă de cel puţin zece ani, fără niciun incident până acum.

Grigore a mai spus că firma face acest traseu din Muntenegru de cel puţin şapte-opt ori anual, iar unul dintre şoferii de pe autocarul respectiv a făcut acest traseu de 20 de ori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-din-muntenegru-patronii-firmei-de-transport-audiati-la-parchet-11019136
11019136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.