ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU - Ce au declarat cei patru pasageri audiaţi până în prezent

Postat la 27 iunie 2013 39 afişări

Procurorul general al României Tiberiu Niţu a declarat, joi, că în cadrul anchetei privind autocarul prăbuşit în Muntenegru au fost audiaţi, miercuri seară, patru pasageri ai autocarului, care au putut confirma că la volan se afla poliţistul George Ciobanu, unul dintre cei decedaţi în accident.

ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU - Ce au declarat cei patru pasageri audiaţi până în prezent

 "Am audiat aseară patru pasageri care se aflau în autocar. Au declarat cum au perceput dumnealor ceea ce s-a întâmplat acolo. Au putut să confirme că la volan se afla Ciobanu George, cel care a decedat, poliţistul decedat în accident.(...) Au relatat cum au perceput dumnealor ieşirea din tunel, viraj dreapta, viraj stânga. Nu putem să tragem o concluzie momentan de modul în care efectiv s-a produs accidentul. Avem nevoie şi de datele oferite de autorităţile din Muntenegru", a declarat Niţu, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii, unde se desfăşoară şedinţa Plenului Consiliului.

Procurorul general a menţionat că, din datele pe care le are până în prezent, declaraţiile date de cei patru pasageri ai autocarului nu sunt contradictorii. De asemenea, victimele audiate au confirmat prezenţa unui copil pe partea stângă a carosabilului, a mai spus Niţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-din-muntenegru-ce-au-declarat-cei-patru-pasageri-audiati-pana-in-prezent-11033072
11033072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.