ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU - Autorităţile din Muntenegru au încheiat procedura de identificare a persoanelor decedate

Postat la 25 iunie 2013 59 afişări

Autorităţile din Muntenegru au încheiat procedura de identificare a persoanelor decedate în accidentul rutier, Guvernul de la Bucureşti urmând să asigure transportul în ţară al acestora, a anunţat premierul Victor Ponta.

ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU - Autorităţile din Muntenegru au încheiat procedura de identificare a persoanelor decedate

 UPDATE O femeie de afaceri din Cluj-Napoca, printre persoanele decedate în accidentul din Muntenegru

"Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Muntenegru se numără şi o femeie cu domiciliul în Cluj-Napoca, Aurora Morar, o femeie de afaceri, care activa în domeniul vânzărilor de carte. Familia a fost anunţată despre deces", au spus surse locale.

Sursele citate au precizat că membrii familiei acesteia au fost deja anunţaţi despre decesul femeii.

UPDATE Un cuplu de pensionari din Timişoara, printre persoanele decedate în accidentul din Muntenegru

O femeie şi un bărbat, soţ şi soţie, ambii în vârstă de 68 de ani, din Timişoara, se află printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului din Muntenegru, familia celor doi fiind anunţată marţi de către reprezentanţi ai Poliţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidentul-din-muntenegru-autoritatile-din-muntenegru-au-incheiat-procedura-de-identificare-a-persoanelor-decedate-11019130
11019130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.