Accidentul aviatic de la Moscova, soldat cu cinci morţi, cauzat probabil de o problemă de frânare

Postat la 30 decembrie 2012 13 afişări

Anchetatori ruşi au anunţat că o problemă la sistemul de frânare pare să se afle la originea accidentului unui avion de tip Tupolev care s-a prăbuşit în timpul unei aterizări de urgenţă sâmbătă la Moscova, accident soldat cu cinci morţi potrivit unui nou bilanţ.

"Avionul a aterizat în zona de aterizare, dar, dintr-un motiv nedeterminat, nu a putut să se oprească pe pistă", a declarat Aleksandr Neradko, directorul Agenţiei Federale ruse pentru Transport Aerian, pentru televiziune.

Numărul limitat de victime se explică doar prin faptul că avionul, cu o capacitate de 210 locuri, era gol, la bord aflându-se doar opt membri ai echipajului care se întorceau în ţară după un zbor în Cehia.

O însoţitoare de zbor, Tatiana Penkina, a murit duminică din cauza rănilor, bilanţul victimelor crescând la cinci, a anunţat proprietarul companiei Red Wings, miliardarul rus Aleksndr Lebedev, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Moscova,
accidentul aviatic,
frânare
/actualitate/accidentul-aviatic-de-la-moscova-soldat-cu-cinci-morti-cauzat-probabil-de-o-problema-de-franare-10416973
10416973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.