Accidente si tamponari in Capitala din cauza ninsorii

Postat la 28 decembrie 2010 7 afişări

Un numar de 87 de tamponari si patru accidente rutiere, soldate cu patru raniti, au avut loc, in ultimele 24 de ore, pe strazile Capitalei, media acestora situandu-se in limite normale, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioana Stancu de la Brigada de Politie Rutiera (BPR) Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al BPR Bucuresti, Ioana Stancu, a spus, marti dimineata, ca in urma accidentelor rutiere doua persoane au fost ranite grav, iar doua au suferit rani usoare. Aceasta a precizat ca pe carosabilul umed se poate forma polei, daca temperatura va scadea. Ea a atentionat ca astfel de situatii s-ar putea intalni in zona pasarelelor, rampelor, pasajelor si a podurilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accidente-si-tamponari-in-capitala-din-cauza-ninsorii-7849862
7849862
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.