ACCIDENT ÎN CAPITALĂ: 52 de răniţi după ce 3 tramvaie s-au ciocnit. Al patrulea a oprit la timp. 8 victime sunt în stare gravă

Postat la 10 mai 2012 8 afişări

Cel puţin 52 de persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident în care au fost implicate patru tramvaie, produs în Pasajul Lujerului din Capitală. Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că 37 de persoane rănite în urma accidentului din Pasajul Lujerului au fost duse la spital de echipaje SMURD, iar alte 15 au mers singure la unităţile sanitare.

Patru dintre cei 24 de răniţi care au ajuns la Spitalul Floreasca în urma accidentului din Pasajul Lujerului au rămas până în prezent internaţi, doi fiind în clinica de ortopedie şi ceilalţi doi la secţiile de chirurgie plastică şi neurochirurgie, a declarat medicul Bogdan Opriţa.

"Până în prezent au fost internate patru dintre victimele rănite în accidentul din Pasajul Lujerului, probabil aceasta va fi şi cifra totală. Dintre aceştia, doi au fost internaţi în clinica de ortopedie, cu fracturi la gambă, unul în clinica de chirurgie plastică, cu o plagă la scalp, iar a patra victimă este în clinica de neochirurgie, cu un traumatism cranio-cerebral de nivel II", a spus coordonatorul SMURD Bucureşti şi purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tramvaie,
accident,
victime
/actualitate/accident-in-capitala-52-de-raniti-dupa-ce-3-tramvaie-s-au-ciocnit-al-patrulea-a-oprit-la-timp-8-victime-sunt-in-stare-grava-9611885
9611885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.