Accesa (parte din grupul Ratiodata): ToPS – Testing of Performance Services

Postat la 21 ianuarie 2021 104 afişări

 Accesa (parte din grupul Ratiodata): ToPS – Testing of Performance Services

ToPS este o platformă web care ajută dezvoltatorii de soluţii software să-şi valideze produsul din punct de vedere al performanţei, eficientizând procesul de testare considerabil, potrivit reprezentanţilor companiei.

Descrierea inovaţiei:

Fie că este vorba de configurarea unui script rapid de validare a unui end-point pentru mediul de dezvoltare sau de rularea testelor de stres multi-zone pe scară largă, determinarea limitelor şi a modelului de scalabilitate pe mediul de preproducţie, ToPS elimină tot efortul necesar mentenanţei unui mediu de testare de performanţă, permiţându-le inginerilor IT să se concentreze pe munca lor.

Parte din grupul Ratiodata, Accesa este o companie de IT cu sediul în Cluj-Napoca şi birouri în Zürich, Oradea şi München. De-a lungul ultimilor 16 ani, compania s-a poziţionat ca un angajator de top pentru profesioniştii care îşi doresc să aibă un impact prin munca lor şi care sunt pasionaţi de valorificarea tehnologiei pentru a rezolva problemele reale cu care se confruntă atât companiile cât si utilizatorii., spun reprezentanţii companiei. Compania are clienţi din industrii precum cele de retail, FMCG, producţie, dar şi auto.

Elementul de noutate:

Unul dintre factorii cheie care se leagă de dezvoltarea acestei platforme de testare este portabilitatea – ToPS poate fi instalat în orice soluţie de cloud (AWS, GCP, Azure, etc), dar funcţionează identic şi într-un mediu privat, local, în  subreţeaua clientului. Potrivit reprezentanţilor companiei, aceasta a înlăturat bariera securităţii, deoarece mulţi clienţi nu doresc să îşi expună aplicaţiile în exterior. Al doilea element de noutate este că permite realizarea scalabilităţii interne a platformei, care le oferă  avantajul teoretic de a extinde ipotetic resursele necesare, la infinit – „Spunem teoretic, deoarece există totuşi o limitare, dar ea este dată de capacitatea mediului de rulare, care este pusă la dispoziţie de client”, adaugă reprezentanţii companiei.

Efectele inovaţiei:

ToPS reduce considerabil timpul investit în mod normal de clienţi pentru configurarea infrastructurii distribuite cu toolurile necesare pentru a rula un load-test; timpul acestui process, care poate dura de la 5 zile la câteva săptămâni, poate fi semnificativ redus.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.