Accepta romanii contracte temporare de munca? Doar pentru bani mai multi

Postat la 21 februarie 2011 15 afişări

Unul din trei romani este dispus sa accepte sa lucreze cu un contract pe o perioada determinata, insa aproape 60% dintre angajatii firmelor locale nu sunt dispusi sa renunte prea usor la asteptarile financiare, arata un studiu recent al companiei de recrutare irlandeze Grafton Recruitment, care detine pe piata locala brandul SpenglerFox, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de executive search.

Chiar si asa, contractele pe termen lung sunt in continuare preferate de romani, 61% dintre acestia optand pentru aceasta forma de angajare. Aproape doua treimi (61%) din salariatii romani ar prefera sa lucreze cu contracte pe perioada nedeterminata, mai arata rezultatele sondajului efectuat in perioada noiembrie-decembrie 2010 pe un esantion de 270 de angajati.

Adrian G., 23 ani, este proaspat absolvent al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. La inceputul acestui an a renuntat la jobul pe care il avea in Iasi si s-a angajat ca asistent in cadrul departamentului de recrutare

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
contracte,
munca,
romani
/actualitate/accepta-romanii-contracte-temporare-de-munca-doar-pentru-bani-mai-multi-8000509
8000509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.