Accace se extinde în Germania şi SUA

Autor: Anca Barbulescu Postat la 15 aprilie 2013 21 afişări

Furnizorul est-european de servicii de externalizare şi consultanţă prezent inclusiv în România Accace se extinde prin deschiderea unor filiale în SUA şi Germania.

Accace se extinde în Germania şi SUA

În ultimul an Accace a început expansiunea strategică în afara Europei Centrale şi de Est prin deschiderea de birouri în SUA şi Germania şi, de asemenea, a încheiat parteneriate cu firme de consultanţă din întreaga lume, pentru a putea să furnizeze servicii şi în locurile în care compania nu este prezentă fizic, ajungând în acest moment la acoperire globală. 

În prezent Accace are birouri în Austria, Brazilia, Bulgaria, China, Croaţia, Republica Cehă, Germania, India, Luxemburg, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Marea Britanie şi SUA.

“Majoritatea clienţilor noştri se confruntă cu diverse probleme şi provocări, mai cu seamă când au afaceri internaţionale, din cauza mediului local complicat şi birocratic, astfel că de multe ori am fost abordaţi, datorită calităţii serviciilor noastre, să-i ajutăm cu operaţiunile lor în diverse puncte pe glob. Tehnologia pe care o folosim ne permite să avem o acoperite globală, astfel că ne putem ajuta clienţii oriunde ar alege să-şi defăşoare afacerile”, spune Jirí Majer, CEO Accace.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accace-se-extinde-in-germania-si-sua-10747320
10747320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.