A inceput numaratoarea inversa pana la cel mai asteptat show al anului

Autor: Ana Raduta Postat la 01 februarie 2011 21 afişări

Show-ul care a facut inconjurul lumii si care s-a transformat intr-un fenomen va fi difuzat in curand si in Romania. Din 18 februarie, la Pro Tv incepe "Romanii au talent". Premiul cel mare – 120.000 de euro.

Show-ul ii va prezenta pe cei mai dezinhibati romani, veniti sa-si demonstreze talentul nu doar in fata juriului, ci si a intregii tari. Cei care vor juriza competitia si vor scoate din anonimat romani cu un talent deosebit sunt Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre.prima editie a emisiunii va fi difuzata de Pro Tv vineri, 18 februarie, incepand cu ora 20.30.

Preselectiile au avut loc in cinci orase din tara - Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti. Potrivit organizatorilor, au fost vizionate peste 1.800 de numere de catre producatorii show-ului, in medie câte 350 de numere in fiecareoras.

Ca sa demonstreze ca talentul nu tine cont de vârsta si nici de profesie, românii intre 4 si 84 de ani s-au inscris la preselectii. De la profesori, la pensionari, de la ingineri la vânzatoare, de la inspectori bancari la preoti si acrobati, participantii la show-uri au cântat, au dansat, au tuns cu patru foarfeci, au pictat cu picioarele ori s-au contorsionat pe scena

in cadrul emisiunii din 18 februarie, telespectatorii vor vedea nu doar prestatia concurentilor ori reactia juriului si a publicului prezent in salile de concurs, ci si ceea ce s-a intâmplat in culise. Gazde vor fi Smiley si Pavel Bartos, prezentatorii show-ului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
show,
Pro Tv,
Romanii au talent
/actualitate/a-inceput-numaratoarea-inversa-pana-la-cel-mai-asteptat-show-al-anului-7939624
7939624
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.