A inceput lupta pe bugete in Parlament. Primii castigatori: Sanatatea si Apararea

Postat la 17 decembrie 2010 16 afişări

Apararea va primi 10 milioane de euro pentru achizitionarea de avioane fara pilot. Parlamentarii au fost generosi cu Sanatatea si i-au suplimentat bugetul cu 1,1% din PIB, respectiv aproximativ 1,3 miliarde de euro.

Parlamentarii au dezbatut bugetul pe 2011 in comisiile de specialitate, urmand ca discutiile in plen sa aiba loc saptamana viitoare, pana in Ajunul Craciunului. Majoritatea ministrilor nu au avut insa parte joi de vesti bune, in urma votului comisiilor reunite din Parlament. Printre cei care au primit fonduri suplimentare se numara Apararea si Sanatatea, potrivit amendamentelor votate in comisiile reunite, in timp ce celelalte ministere nu au primit nimic in plus fata de proiectul initial. Exceptie face Agricultura, care va primi un buget mai mare decat in 2010.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
Guvern,
crestere,
2011,
aparare,
sanatate,
agricul
/actualitate/a-inceput-lupta-pe-bugete-in-parlament-primii-castigatori-sanatatea-si-apararea-7824574
7824574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.