A început deconectarea de la internet a celor care descarcă filme şi muzică. Ce amendă plătesc cei prinşi

Autor: Go4It Postat la 18 iunie 2013 1344 afişări

După ce în ultimii trei ani au trimis milioane de scrisori cu mesaje de avertizare utilizatorilor de internet descoperiţi folosind aplicaţii de tip File-Sharing, autorităţile franceze duc lupta anti-piraterie la un nou nivel, trecând la amendarea şi blocarea accesului la internet pentru cei găsiţi vinovaţi.

A început deconectarea de la internet a celor care descarcă filme şi muzică. Ce amendă plătesc cei prinşi

Susţinută de o lege anti-piraterie care prevede acţiunea în trei paşi - avertizare, amendare şi deconectarea temporară de la internet - măsura corectivă a fost aplicată unui utilizator de servicii internet care a distribuit unul sau mai multe fişiere în sistem File-Sharing, după ce acesta a ales să ignore mesajele de avertizare primite din partea autorităţilor.

Citiţi aici articolul integral

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
amenda,
filme,
muzica,
plati,
avertizare
/actualitate/a-inceput-deconectarea-de-la-internet-a-celor-care-descarca-filme-si-muzica-ce-amenda-platesc-cei-prinsi-10982585
10982585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.