A făcut milioane, dar banii nu i-au adus fericirea. Românul care s-a trezit la MORGĂ, înainte de propria autopsie! O confesiune cutremurătoare

Postat la 21 aprilie 2017 1894 afişări

Bărbatul îşi spune povestea cutremurătoare, precizând că ajunsese să bea câte 60 de beri şi până la doi litri de vodcă pe zi.

A făcut milioane, dar banii nu i-au adus fericirea. Românul care s-a trezit la MORGĂ, înainte de propria autopsie! O confesiune cutremurătoare

La 17 ani, Radu Giura era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români de rugby şi juca deja în Divizia A, însă o accidentare l-a obligat să renunţe la marea sa pasiune şi destinul său s-a schimbat radical, iar în doar câţiva a devenit dependent de alcool. Bărbatul îşi spune povestea cutremurătoare, precizând că ajunsese să bea câte 60 de beri şi până la doi litri de vodcă pe zi.

CITEŞTE AICI ARTICOLUL INTEGRAL: "Eram dezbrăcat în pielea goală pe o masă de inox, aveam trasate liniile de autopsie, aveam legat de degetul mare 'mort la ora cutare'"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
radu giura,
alcool,
dependenta de alcool

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.