8 MARTIE. Cele mai importante evenimente petrecute de ZIUA FEMEII în Capitală

Postat la 07 martie 2013 32 afişări

Ziua Femeii este sărbătorită anul acesta în Capitală cu reprezentaţii de teatru, concerte, lansări de carte, dar şi nelipsitele petreceri destinate exclusiv femeilor şi animate de stripperi.

8 MARTIE. Cele mai importante evenimente petrecute de ZIUA FEMEII în Capitală

 Opera Naţională Bucureşti (ONB) sărbătoreşte, vineri, Ziua Internaţională a Femeii printr-un spectacol extraordinar cu una dintre cele mai îndrăgite lucrări de gen din lume, "Elixirul dragostei/ L'Elisir d'amore", de Gaetano Donizetti, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Opera "Elixirul dragostei" este pusă în scenă de regizorul italian Marco Gandini, care a lucrat pe scene importante din Italia şi din întreaga Europă, colaborând inclusiv cu celebrul regizor Franco Zeffirelli.

Ziua de 8 Martie este sărbătorită şi de Casa Regală a României şi editura Curtea Veche Publishing, cu prezentarea volumului "Ana. Portretul Reginei/ Portrait of the Queen", semnat de principele Radu. La eveniment va participa şi principesa Margareta, care va prezenta albumul dedicat mamei sale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/8-martie-cele-mai-importante-evenimente-petrecute-de-ziua-femeii-in-capitala-10652496
10652496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.