75.000 de bugetari vor fi concediati in 2010

Postat la 19 aprilie 2010 6 afişări

Cei dati afara nu vor fi "lasati de izbeliste". Li se pregatesc subventii la angajare, sprijin pentru infiintarea de firme sau credite fiscale pentru fiecare nou angajat.

Aproximativ 75.000 de bugetari este posibil sa isi piarda locurile de munca in acest an. Estimarea apartine consilierului personal al premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass si apare intr-o analiza furnizata ziarului Gandul. Analiza consilierului premierului Boc a pornit de la exemplul Poloniei, care cu populatie dubla fata de Romania are 1,8 milioane bugetari, in timp ce tara noastra are 1,4 milioane bugetari. Paul Vass spune ca "in mare", numarul angajatilor la stat ar trebui redus "cu cat a fost in stare sa-l creasca guvernul liberal".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bugetari,
concedieri,
masuri,
angajati,
criza,
subventii
/actualitate/75-000-de-bugetari-vor-fi-concediati-in-2010-5945651
5945651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.