700 de milioane de euro, plafonul de garantare repartizat bancilor pentru "Prima Casa"

Postat la 04 martie 2010 14 afişări

Fondul National pentru Garantarea Creditelor pentru IMM-uri a repartizat plafonul de 700 milioane de euro celor 21 de banci care au transmis oferte de participare la programul "Prima Casa", cele mai mari fonduri fiind alocate BCR si BRD.

"FNGCIMM a finalizat, in colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor si bancile partenere, continutul conventiei cadru de colaborare, astfel incat cea de-a doua etapa a Programului sa se desfasoare in conditii optime", se arata intr-un comunicat al FNGCIMM. Pentru cea de-a doua etapa a Programului "Prima Casa" au trimis oferte de participare 21 de banci, valoarea totala a plafonului solicitat depasind cu aproximativ 50% plafonul total, de 700 de milioane de euro, alocat pentru anul 2010. "Supra-subscrierea plafonului alocat a impus repartizarea plafonului printr-o diminuare progresiva, corespunzatoare subscrierii", se mentioneaza in comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/700-de-milioane-de-euro-plafonul-de-garantare-repartizat-bancilor-pentru-prima-casa-5714815
5714815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.