40 de milioane de licenţe Windows 8 vândute de Microsoft. Rezultatul îl surclasează pe cel pentru Windows 7

Postat la 28 noiembrie 2012 13 afişări

Microsoft a vândut 40 de milioane de licenţe Windows 8 în prima lună de la lansare, potrivit unuia dintre şefii diviziei responsabile de sistemul de operare, ritmul fiind mai bun decât la lansarea Windows 7, în urmă cu trei ani.

Cifra vânzărilor reprezintă un început solid dar nespectaculos pentru sistemul de operare proiectat să concureze dominaţia Google şi Apple pe piaţa dispozitivelor mobile, potrivit CNBC.

Şeful de marketing şi finanţe al diviziei Windows, Tami Reller, nu a comparat rezultatele Windows 8 cu cele ale Windows 7, dar vânzările ultimului sistem de operare, lansat pe 26 octombrie, par să fi depăşit rezultatul pentru o lună al Windows 7, care a înregistrat vânzări uşor peste 60 de milioane de unităţi în primele zece săptămâni de la lansare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
licenţe,
Windows 8,
Windows 7
/actualitate/40-de-milioane-de-licente-windows-8-vandute-de-microsoft-rezultatul-il-surclaseaza-pe-cel-pentru-windows-7-10355052
10355052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.