30.000 de semnături "Vrem Discovery" au ajuns la RCS. Compania de cablu a refuzat livrarea

Postat la 13 decembrie 2012 21 afişări

Compania Discovery a încercat să livreze, joi, după ora 11.00, la sediul RCS&RDS din Bucureşti, 20 de cutii conţinând 30.000 de exemplare semnate ale petiţiei "Vrem Discovery pe RCS&RDS", însă oficialii companiei de cablu au refuzat livrarea.

Reprezentanţii Discovery au confirmat, pentru MEDIAFAX, că livrarea a fost făcută prin intermediul unei companii de curierat, joi, după ora 11.00, iar cele 20 de colete au fost însoţite de Paul Dicu, alergător de ultramaraton şi unul dintre românii care au apărut pe Discovery Channel în 2011, ca parte din campania "Oricine poate fi erou", desfăşurată de canalul de televiziune.

Pe cele 20 de cutii erau imprimate logoul Discovery Channel şi textul "Petiţie: Vrem Discovery pe RCS&RDS - 30.000 de semnături".

În acest context, Paul Dicu a declarat, pentru MEDIAFAX: "Am decis să însoţesc această livrare pentru că sunt abonat RCS&RDS, sunt unul dintre semnatarii petiţiei şi un susţinător al acestei cauze şi am vrut să mă asigur că mesajul celor 30.000 de fani Discovery ajunge la RCS&RDS".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
"Vrem Discovery",
RCS,
cablu
/actualitate/30-000-de-semnaturi-vrem-discovery-au-ajuns-la-rcs-compania-de-cablu-a-refuzat-livrarea-10390644
10390644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.