2500 de fermieri au fost prezenti la Târgul de maşini agricole

Autor: Ioana Matei Postat la 27 martie 2013 29 afişări

Aproximativ 2.500 de fermieri au fost prezenţi la Târgul de maşini agricole second-hand şi de stoc, organizat în perioada 21 - 22 martie de compania austriacă Biso Schrattenecker la Drajna, unde se află sediul central al filialei sale din România.

Fermierii români dar şi din alte ţări, precum Bulgaria, Serbia, Austria, Grecia, Croaţia, Germania şi Ungaria au cumpărat în special tractoare şi unelte agricole (semănătoare, grape etc.). "Targul de masini agricole second-hand si de stoc este un proiect cu un impact foarte bun pe termen lung asupra activitatii fermierilor", declară Andreas Feichtlbauer, director executiv Biso Romania.

Evenimentul s-a desfasurat la Centrul pentru Competente Agricole din Drajna, judetul Calarasi, al Biso Romania. Acoperind o suprafata de 6.000 mp, acesta reprezinta rezultatul unei investii in valoare de 7,5 milioane de euro, fiind cel mai important centru de servicii agricole din tara noastra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
targ de masini,
fermieri
/actualitate/2500-de-fermieri-au-fost-prezenti-la-targul-de-masini-agricole-10694942
10694942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.