18 ani cu Business Magazin

Postat la 24 octombrie 2022 41 afişări

„Vom face cea mai bună revistă săptămânală de business.”

Aşa începea, în octombrie 2004, scrisoarea de intenţie semnată de Laurenţiu Ispir, redactor-şef al revistei Business Magazin la momentul lansării.

Din octombrie 2004, revista a strâns peste 55.000 de pagini tipărite în 861 de ediţii, multe dintre ele cu 100 de pagini scrise în fiecare săptămână. Iar promisiunea de atunci – a informaţiilor, a opiniilor şi a aspectului grafic – se păstrează intactă.

Ce s-a schimbat? Spune tot Laurenţiu Ispir, astăzi partener în Alleria, o firmă de  advisory şi corporate finance M&A: „Online-ul a schimbat în bine revista în ceea ce priveşte distribuţia, reach-ul, în rău în ceea ce priveşte timpul pus de oameni să înţeleagă substanţa”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
18 ani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.