156 de magazine Lidl

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 ianuarie 2013 45 afişări

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 17 ianuarie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 156 magazine. Noua unitate se deschide în Piatra Neamţ, pe Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 44 bis.

Lidl continuă concursul "3 minute de cumpărături", devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 lei au posibilitatea să se înscrie la concursul "3 minute de cumpărături". Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate.Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
Lidl,
Piatra Neamţ
/actualitate/156-de-magazine-lidl-10475712
10475712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.