13.200 de premii în promoţia Grant’s

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 aprilie 2013 51 afişări

Alexandrion, unul dintre producătorii şi distribuitorii de băuturi alcoolice de pe piaţă derulează în perioada 29 martie – 4 mai 2013 a doua etapa a promotiei “Tu ce lasi mostenire generatiei viitoare?”, prin intermediul careia, la achizitionarea oricărei sticle de Grant’s (de 0,7 litri sau 1 litru), consumatorii pot castiga instant unul din cele 13.200 de premii Grant’s: sticle Grant’s 0,05l, butoni suflati cu argint, tricouri polo Grant’s, set de 2 pahare Grant’s.

13.200 de premii în promoţia Grant’s

Prezent în peste 180 de ţări, Grant’s Family Reserve este unul dintre cele mai premiate blended scotch whisky din lume si are la baza reteta originala pe care insusi William Grant si-a pus semnatura in 1898. Timp de 5 generatii, reteta este neschimbata; gustul este usor fructat si vanilat, aroma unica - specifica regiunii Speyside din Scotia.

Promotia Grant’s “Tu ce lasi mostenire generatiei viitoare?” se deruleaza in principalele retele de hypermarket si supermarket din toata tara. Regulamentul promotiei se gaseste online si la punctele de Info clienti in toate magazinele participante.

In Romania, Grant’s Family Reserve face parte din portofoliul Alexandrion Grup (www.alexandrion.ro). Infiintat in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania.

Portofoliul Alexandrion Grup include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: whisky, brandy,vodka, gin, lichioruri, digestive, vermut, grappa, sambuca, tequila.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/13-200-de-premii-in-promotia-grant-s-10704842
10704842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.