13-15 miliarde de lei, valoarea imprumuturilor pe care le vor face Finantele in trimestrul al doilea

Postat la 31 martie 2011 50 afişări

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a programat pentru trimestrul al doilea emisiuni de titluri de stat pe piata interna de 13-15 miliarde de lei, valoarea fiind apropiata de suma atrasa in primul trimestru.

"In scopul optimizarii portofoliului, MFP intentioneaza sa lanseze in aceasta perioada noi obligatiuni de stat de tip benchmark cu maturitate de 3, 5 si, respectiv, 10 ani", se arata intr-un comunicat transmis de institutie. Ministerul a angajat in primul trimestru imprumuturi de 15,16 miliarde de lei prin emisuni de obligatiuni si certificate de trezorerie, valoare plasata la limita inferioara a programului, de 15-17 miliarde lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imprumuturi,
economie,
finante,
mfp
/actualitate/13-15-miliarde-de-lei-valoarea-imprumuturilor-pe-care-le-vor-face-finantele-in-trimestrul-al-doilea-8114683
8114683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.