107 magazine Lidl, deschise astazi

Postat la 20 iunie 2011 21 afişări

Retailerul german Lidl a deschis astazi 107 magazine sub brandul Lidl, acestea fiind toate magazinele retailerul Plus Discount pe care germanii le-au rebranduit.

Intrarea Lidl pe piata locala de retail, estimata la circa 20 mld. euro, caracterizata printr-o sensibilitate foarte mare la pret, s-a facut prin rebrandingul unitatilor Plus, insa germanii au inceput constructia si la zeci de unitati proprii. Surse din piata spun ca acestea ar putea fi deschise in septembrie.

Reteaua germana, unul dintre cei mai agresivi jucatori de pe segmentul discounterilor la nivel mondial, si-a asigurat o pozitie importanta pe piata din Romania in 2011 dupa ce a preluat in februarie 2010 reteaua de magazine de tip discount Plus, dupa ce discutiile au inceput inca din 2009. Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia la sfarsitul anului trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
deschidere,
Lidl
/actualitate/107-magazine-lidl-deschise-astazi-8362807
8362807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.