1 MAI LA MARE: Ce trenuri merg spre litoral şi cât costă biletul până la mare

Postat la 29 aprilie 2013 28 afişări

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă pe litoral minivacanţa de 1 MAI şi PAŞTE, majoritatea dintre aceştia alegând ca mijloc de transport maşinile personale sau trenul. Mediafax.ro îţi spune care sunt trenurile suplimentare şi preţurile biletelor către litoral.

1 MAI LA MARE: Ce trenuri merg spre litoral şi cât costă biletul până la mare

 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar şi mai multe astfel de trenuri vor fi suplimentate cu vagoane, între 28 aprilie şi 7 mai, pentru a face faţă traficului de pasageri estimat cu prilejul mini-vacanţei dintre 1 Mai şi sărbătorile pascale, anunţă CFR Călători.

Totodată, în unele zile libere din perioada 1 - 6 mai, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior - InterCity şi InterRegio, precum şi unele trenuri Regio.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/1-mai-la-mare-ce-trenuri-merg-spre-litoral-si-cat-costa-biletul-pana-la-mare-10818343
10818343
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.