1.500 de lei, amenda data de Politia Locala pentru parcarea pe un loc inchiriat de altcineva

Postat la 01 februarie 2011 19 afişări

Legea 155/2010, publicata in Monitorul Oficial in vara trecuta, da puteri sporite politistilor locali. Acestia au in atributii "prevenirea si descoperirea infractiunilor in domenii ca ordinea si linistea publica, paza bunurilor; circulatia pe drumurile publice; disciplina in constructii, afisajul stradal, protectia mediului; activitatea comerciala si evidenta persoanelor".

Amenzile aplicate de politistii locali sunt fie cele prevazute de legislatia in vigoare, fie cele stabilite de consiliile locale in subordinea carora functioneaza. Sanctiunile nu pot fi anulate decat de catre instantele judecatoresti daca sunt contestate in termen de 15 de zile de la data primirii procesului-verbal. In topul amenzilor aplicate de politistii locali pe primul loc sunt cele pentru parcarea neregulamentara, pe locul doi cele pentru tulburarea linistii si ordinii publice, iar pe locul trei comertul neautorizat. In topul amenzilor aplicate de politistii locali din Bucuresti pe primul loc se claseaza cele date pentru parcari neregulamentare sau pe locul altuia. Potrivit unui cititor al ziarului gandul o astfel de amenda a fost aplicata cel putin ciudat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
politie,
parcare
/actualitate/1-500-de-lei-amenda-data-de-politia-locala-pentru-parcarea-pe-un-loc-inchiriat-de-altcineva-7937857
7937857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.