1,1 mil. euro Prima de Paste. Companiile de stat cu datorii de milioane de euro la buget intra in spiritul sarbatorilor

Postat la 31 martie 2011 13 afişări

Fiecare din cei 8.300 de angajati din Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) va primi de Paste un tichet cadou cu o valoare de 600 de lei. Compania avea in decembrie anul trecut datorii la stat de 66 milioane euro. Bugetul pentru prime de Paste depaseste 1,1 milioane euro.

Salariatii unor companii de stat cu datorii la bugetul public vor primi in acest an prime de Paste, sub forma de cash sau tichete cadou, la care se adauga in unele cazuri si prime de 100 lei pentru fiecare copil. Astfel, fiecare din cei 8.300 de angajati din Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) va primi de Paste un tichet cadou cu o valoare de 600 de lei. Astfel, bugetul total pentru prime depaseste 1,1 milioane euro. In plus, pentru fiecare copil in varsta de pana in 18 ani compania a decis sa aloce cate 100 de lei. "Sumele sunt prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli al companiei", a declarat pentru gandul Aurica Popescu, purtator de cuvant la SNLO.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
financiar,
prime,
angajati,
patroni
/actualitate/1-1-mil-euro-prima-de-paste-companiile-de-stat-cu-datorii-de-milioane-de-euro-la-buget-intra-in-spiritul-sarbatorilor-8114883
8114883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.