Soţ şi soţie, în vârstă de 90 de ani, interpretează cu măestrie o opera a marelui compozitor Johann Sebastian Bach – VIDEO

Postat la 29 februarie 2016 156 afişări

În clipul din acest articol puteţi admira felul în care cei doi bătrâni interpretează Das alte Jahr vergangen ist BWV 614, BWV 804 şi o parte din Actus tragicus, dar aici nu este vorba de doi oameni obişnuiţi, ci de doi oameni importanţi în muzica clasică.

El este Gyorgy Kurtag, născut în România în 1926, compozitor de muzică clasică, iar ea este Marta Kurtag, pianistă de profesie. Cei doi sunt căsătoriţi de 69 de ani şi tot de atunci cântă împreună. 

Urmărește Business Magazin

/video/sot-si-sotie-in-varsta-de-90-de-ani-interpreteaza-cu-maestrie-o-opera-a-marelui-compozitor-johann-sebastian-bach-video-15090810
15090810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.