Poze alb negru, urmărite de 1 milion de oameni pe Instagram: ”Culoarea este un lucru care stă în calea emoţiilor” - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 20 decembrie 2017 521 afişări

Dacă repetiţia este mama învăţăturii, fotograful Jason M. Peterson ar trebui să se apropie deja de excelenţă, scrie boredpanda.com într-un material care include câteva dintre cele mai bune poze ale sale. În ultimii 25 de ani, Peterson a făcut poze alb negru; eforturile lui artistice se reflectă în numărul de fani pe care i-a câştigat pe reţelele sociale: peste un million de followers pe Instagram.

”Pentru mine, nu e vorba despre a face poze alb negru. Încerc să capturez emoţia umană, să îl fac pe cel care se uită la aceste fotografii să simtă seva. Negrul şi albul te ajută să te concentrezi pe acea emoţie - culoarea este un lucru  care stă în calea acesteia”, spune el.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.