O fostă campioană olimpică renunţă la sport pentru business. Învaţă oamenii cum să economisească - VIDEO

Autor: Roxana Cârcior, Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 iunie 2017 388 afişări

Loredana Dinu, campioană mondială la scrimă, a inventat o aplicaţie pentru telefoanele mobile, Wallet Buzz, menită să-i ajute pe utilizatori să economisească bani.

„Am făcut un studiu de piaţă şi am realizat că în România două din trei telefoane sunt smart-phone-uri. Ca o comparaţie, în Anglia sunt două din patru. Am mai luat în calcul şi faptul că shopping-ul este unul dintre principalele mele hobby-uri şi aşa am ajuns să dezvolt micul business“, a spus Loredana Dinu în 2014 într-un interviu ProSport.

Exponenta sportului lui Pierre de Coubertin are aerul unui om a cărui muncă a fost eficientă. A tras şi trage în echipă, ca la concursurile de scrimă pe echipe. Alături de soţul ei, Bogdan Dinu, şi alături de doi prieteni, Mihai Puţinelu şi Bogdan Onofrei, a procesat rapid nevoile de consum ale utilizatorilor de telefoane deştepte, iar investiţia totală în aplicaţie s-a ridicat la 80.000 de euro.

Puteţi citi povestea spadasinei pe ProSport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.