Afacere de sute de mii de euro de pe urma unui stil de viata sanatos

Autor: Ioana Mihai-Andrei, Roxana Cârcior Postat la 07 februarie 2018 412 afişări

Cinci oameni de afaceri pentru care mâncarea sănătoasă reprezintă un stil de viaţă au pus pe foaie un concept de firmă de catering pe gustul lor.

Ei au lansat SanaGout, ce îşi propune să hrănească angajaţii companiilor, atât la birou, cât şi la diverse evenimente. SanaGout se adresează companiilor care au înţeles că angajaţii nu sunt simpli roboţi ce vin la muncă, ci celor care au înţeles legătura directă dintre mâncare şi productivitatea firmei. Cei mai mulţi clienţi sunt din IT, farma, agenţii de organizare de evenimente şi retail.

Firma nu foloseşte produse congelate, adaosuri, aditivi, concentrate şi premixuri. Achiziţiile se fac cu maximum 48 de ore înainte de livrare sau eveniment. Livrările de tip Lunch Box, pentru angajaţi, costă în jur de 40 de lei de persoană. SanaGout s-a axat pe alimente şi feluri de mâncare sănătoase. Lucrăm cu medici nutriţionişti în elaborarea meniurilor, mai ales în definirea lunch boxurilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
stil,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.