Infograficul săptămânii: Preţuri de vacanţă

Postat la 25 iulie 2012 68 afişări

O cină pentru două persoane la un restaurant din Mamaia costă în medie 39 de euro, mai mult decât în staţiunile din Portugalia, Grecia, Cipru sau Bulgaria, unde preţurile sunt cuprinse între 28 şi 38 de euro.

Potrivit ultimului studiu al Poştei Britanice (Post Office) privind coşul de vacanţă, în care sunt monitorizate preţurile a opt produse alimentare şi nealimentare de uz comun în 40 de destinaţii de vacanţă,

dar printre care nu se află şi România, ţări precum Bulgaria, Turcia şi Portugalia au devansat Spania în topul celor mai mici preţuri. După calculele Federaţiei Patronatelor în Turismul Românesc (FPTR), România ocupă locul al doilea, în urma Bulgariei, în topul celor mai ieftine destinaţii turistice de litoral din Europa. Poziţia fruntaşă a României este datorată printre altele preţului mic la ţigări sau la cremele de protecţie solară.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
productie,
infografic,
bani
/special/infograficul-saptamanii-preturi-de-vacanta-9902528
9902528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.