Business Magazin introduce audiobooks

Postat la 31 martie 2008 115 afişări

Din 9 aprilie 2008, pe parcursul a 7 editii, revista BUSINESS Magazin iti oferea 3 dintre cele mai bune carti de management in format audio.

Sase palarii ganditoare de Edward de Bono

3 CD-uri

De la elevii de liceu la presedintii unor marii companii, milioane de oameni din intreaga lume folosesc de peste doua decenii o metoda inedita de gandire creativa: Sase palarii ganditoare! Acest amuzant joc de roluri ne propune sa impartim felul in care gandim in sase categorii - fiecare simbolizata de o palarie de alta culoare. Vom analiza de fiecare data ce palarie purtam in acel moment. Apoi vom purta pe rand, deliberat, fiecare dintre celelalte palarii, pentru a parcurge intregul spectru al gandirii.

Ce obtinem? O privire clara si un raspuns ferm la fiecare dintre problemele noastre. Vom observa aproape imediat ca intalnirile vor dura mai putin, proiectele vor ajunge mai repede de pe hartie in realitate, conflictele vor deveni conversatii utile, iar purtatorul palariilor va avea mereu un zambet optimist pe chip.

Cartea Sase palarii ganditoare vrea sa separe activitatea de a gandi, a organiza si a lua decizii in 6 perspective diferite pe care autorul le numeste palarii ganditoare.

Stiinta de a deveni bogat de Wallace D. Wattles

2 CD

A fi bogat nu depinde de mediul în care trăieşti, ci este rezultatul unui anumit mod de a acţiona. Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem. 

Cine mi-a luat cascavalul de Spencer Johnson

2 CD-uri

Inca de la aparitia sa in 1998, Cine mi-a luat cascavalul? se numara printre primele zece cele mai citite carti din lume.

Cine mi-a luat Caşcavalul? este o poveste despre schimbarea ce are loc într-un "Labirint". "Caşcavalul" reprezinta metafora pentru tot ceea ce dorim să avem în viaţă, fie că e vorba de o slujbă, de o relaţie cu cineva, de bani, de o casă mare, de libertate, de sănătate, de recunoaştere din partea celorlalţi, de pace spirituală sau chiar de activităţi precum jogging-ul sau golful.

Fiecare dintre noi are o idee proprie despre cum arată Caşcavalul, şi îl căutăm deoarece credem că ne va face fericiţi. Dacă-l obţinem, deseori devenim ataşaţi de el. Iar dacă îl pierdem sau ni-l ia cineva, acest lucru ne poate traumatiza."Labirintul" poate fi locul în care lucrezi, comunitatea în care trăieşti sau relaţiile pe care le ai în viaţă.

Credeţi sau nu, această mică povestire a salvat cariere, căsătorii şi vieţi!

Cititi mai multe despre audiobook-uri aici.

Pentru detalii:

e-mail: marketing@businessmagazin.ro 

telefon: 0318 256 310

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
audiobooks
/special/business-magazin-introduce-audiobooks-2528003
2528003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.