Şefu', am ţinut bine bilele? Pot să mă-ntorc la guvern?

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 iunie 2017 401 afişări

Domnule, mie nu îmi plac ăştia care conduc acum PSD-ul. O zic de la început, ca să nu mă trezesc mai încolo cu tot felul de comentarii că nu sunt imparţial. Nu îmi plac şi pace.

Şefu', am ţinut bine bilele? Pot să mă-ntorc la guvern?

Ca să fiu sincer, nu mă dau în vând nici după ăştia de la PNL, PMP, USR, ALDE sau UDMR.

Dar dincolo de ce îmi place mie sau nu, cred că slugărnicia nu prea place nimănui. Şi n-ai cum să-i zici altfel când vezi oameni în toată firea că-şi ridică bilele la vedere ca să le vadă şefii.

Ce e aia, domnule, vot cu bile la vedere? Păi votul cu bile e secret, că altfel ar fi cu ridicare de mână; la ce-aţi mai pus urnele alea sus, dacă tot îi verificaţi cum votează? Bine că nu v-aţi mai trezit cu aspirine prin urmă, aşa cum se întâmpla acum 10 ani; sau cum făcea un deputat, care lua urnele în braţe când dădea cu bilele.

Înţeleg că există ierarhie în partid, dar nu ştiam că ea se bate cap în cap cu gândirea. Nu zic să gândeşti de capul tău, aia e deja utopie, dar chiar să nu fii în stare să potriveşti alb cu alb şi negru cu negru? Chiar trebuie să-ţi confirme şefu' că nu eşti chior? Glumesc, sigur, ştiu şi eu că nu v-a acuzat nimeni de prostie, ci doar de rea intenţie. Că altfel nu-mi explic de ce-aţi umblat cu bilele la vedere.

E bine totuşi c-a ieşit bine şi puteţi acum să vă întoarceţi la guvern. Care guvern? Ăla din care aţi plecat săptămâna trecută, cum care? Staţi liniştiţi, că nu e nevoie de explicaţii; şi eu îmi dau demisia de fiecare dată când mă enervează şefu’, e ceva firesc. Că nu vor ăştia să vă lase e o prostie, ei n-au priceput mesajul pe care aţi vrut să-l transmiteţi. Apropos, care-i ăla?

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.