(P) Noapte albă de Black Friday la PIATRAONLINE

Postat la 14 noiembrie 2019 79 afişări

(P) Noapte albă de Black Friday la PIATRAONLINE

Spectaculoasa la nivelul superbelor culori de toamna tarzie, luna noiembrie poate fi reusita, cu conditia unei perioade cu temperaturi placute. Totusi, ingredientul esential pentru un noiembrie reusit il reprezinta – inca de acum 8 ani – cumparaturile cu discount de Black Friday. Intr-o lume orientata tot mai mult catre consumerism, produsele durabile, imaginate pentru a fi utilizate mai multe generatii reprezinta intotdeauna o supriza placuta.

Tocmai de aceea, anul acesta de Black Friday te invitam la cea de-a sasea editie a evenimentului de shopping al anului organizat de PIATRAONLINE, o adevarata incantare pentru fanii amenajarilor de interior sau exterior cu materiale naturale. Pentru a marca aceasta editie s-au anuntat cateva premiere: showroom-ul deschis timp de 24 de ore, pe toata durata campaniei, petrecerea cu tema „Glow in the Dark” (inca de la primele ore ale zilei de 15 noiembrie) si consultanta de la unii dintre cei mai cunoscuti designeri, parteneri PIATRAONLINE.

Indiferent daca ai in plan un proiect de renovare sau tocmai iti construiesti locuinta visurilor tale, retine ziua de vineri, 15 noiembrie, momentul in care fanii pietrei naturale pot profita de reduceri. Pentru un start reusit, va trebui sa accesezi blackfriday.piatraonline.ro si sa te inscrii in sectiunea dedicata cu adresa ta de email, pentru oportunitatea de a afla cat mai repede la ora 12.00 noaptea, joi, lista produselor aflate in promotie. Te invitam sa participi la Maratonul reducerilor de Black Friday la PIATRAONLINE fie vizitand showroom-ul din Aleea Teisani nr. 137A, Sector 1, Bucuresti sau online, pe blackfriday.piatraonline.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
noapte,
reusita,
reprezentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.