Gala premiilor Business Magazin pentru Tineri Manageri de Top. Zece tineri manageri au fost premiaţi în cadrul evenimentului - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 iunie 2018 544 afişări

Revista Business Magazin a acordat, miercuri seară, zece premii tinerilor manageri care au atins performanţa în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top.

Gala premiilor Business Magazin a adus pe scenă, pentru al treisprezecelea an consecutiv, o nouă serie de tineri manageri de top care au avut o evoluţie spectaculoasă şi au adus în prim-plan viziunea noii generaţii din business-ul românesc, cea care ar putea dicta creşterea economică în următorii ani.

Tema ediţiei de anul acesta a fost "Manager în era tehnologiei".

Gazdele evenimentului au fost Cristian Hostiuc, Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, care au prezentat poveştile de succes ale celor care au schimbat în bine cursul afacerilor pe care le conduc.

Business Magazin premiază în fiecare an managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.300 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul anilor în cataloagele 100 de Tineri Manageri de Top.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/gala-premiilor-business-magazin-pentru-tineri-manageri-de-top-zece-tineri-manageri-au-fost-premiati-in-cadrul-evenimentului-galerie-foto-17254264
17254264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.