Citeşte în numărul aniversar BUSINESS Magazin de luni, 1 octombrie

Postat la 28 septembrie 2012 67 afişări

"8 ani de BUSINESS Magazin" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 1 octombrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr aniversar de 100 de pagini.

Numǎrul special va spune povestea celor opt ani de BUSINESS Magazin, o revistă care s-a născut la timp pentru a prezenta şi cea mai bună perioadă a României, cea de creştere economică din anii 2004 - 2008, dar şi perioada de criză care a urmat. Vom include o colecţie de materiale realizate de redactori de-a lungul timpului, precum şi poveştile produselor speciale ale revistei - Catalogul Tinerilor Manageri de Top, catalogul Celor mai admiraţi manageri din România, precum şi povestea Personalităţii anului, desemnată in fiecare decembrie.

Noua publicaţie BUSINESS Magazin va avea un aspect nou, cu design grafic inovativ, o calitate superioarǎ, conţinut proaspǎt, categorii noi, analize economice integrate în contextul european si global, cu accent pe retail, finante-banci si energie, precum şi pe IT, auto sau politicǎ. Nu lăsăm deoparte zonele de lifestyle, dezvoltare personalǎ, culturǎ şi tehnologie.

Pentru a marca acest moment special am pregătit The Network Party, un eveniment tematic, cu multe surprize şi invitaţi de seamă, unde vom lansa ediţia aniversară. Petrecerea va avea loc pe 2 octombrie 2012 la Hotel Marriott, sala Grand Ballroom.


MEET THE CEO: Sfaturile celor mai puternici oameni din business pentru tinerii manageri


MANAGEMENT: Cele mai utile filozofii de business prezentate în ultimii opt ani


PERSONALITATEA ANULUI: Cine-i cel mai mare şi mai tare - cei care au schimbat economia


TINERII MANAGERI: Povestea celor 700 de executivi de top sub patruzeci de ani


CEI MAI ADMIRAŢI: Exerciţii de admiraţie, la puterea a treia - manageri despre manageri


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 393
/media-marketing/citeste-in-numarul-aniversar-business-magazin-de-luni-1-octombrie-10132747
10132747
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.