Citeşte în noul număr Business Magazin din 5 martie 2018

Autor: Florin Casota Postat la 02 martie 2018 78 afişări

“Cum se împarte economia României între români şi străini” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 5 martie 2018.

COVER STORY: Cum se împarte economia României între români şi străini

Jumătate din cifra de afaceri de 290 de miliarde de euro din economia locală stă sub steag străin, iar amprenta investitorilor de peste graniţe este decisivă în sectoarele cheie din economie. La vârf, acolo unde sunt rulajele de miliarde de lei, sectoare precum comerţul, industria auto, industria grea sau industria alimentară sunt teritorii rezervate exclusiv de companii cu capital străin. În construcţii sau transporturi încă domină capitalul românesc, de stat şi privat, însă acolo unde statul face jocurile, businessul se bazează pe două modele diametral opuse: profituri record, printre cele mai mari din economie, în sectorul energetic, versus campioni ai pierderilor, în special în transporturi.


RESURSE UMANE: Relaţiile "ilicite" de la locul de muncă


INDUSTRIE: Un eşec, două dosare penale, niciun rezultat


IT: Consolidarea unei pieţe fragmentate


TEHNOLOGIE: Un nou brand pe piaţa de smartphone


DESIGN: O altfel de bibliotecă


SPECIAL: Iluziile şi pericolele erei digitale


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-5-martie-2018-17047418
17047418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.