Citeşte în noul număr Business Magazin din 5 decembrie 2016

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 decembrie 2016 79 afişări

„Cele mai inovatoare companii din România” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 5 decembrie 2016.

COVER STORY: Cele mai inovatoare companii din România

Ce este inovaţia şi de ce suntem inovatori modeşti? Cum e posibil ca, în pofida dezvoltării sectorului IT, România să se numere printre ţările cu cel mai redus nivel de inovaţie? Care sunt motoarele care catalizează apariţia inovaţiilor? Care este gradul de interes al companiilor de pe plan local pentru inovaţie în comparaţie cu alte pieţe? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care au răspuns participanţii la ediţia din acest an a conferinţei Cele mai inovatoare companii din România, proiect ajuns la a treia ediţie.


SPECIAL: Cele mai inovatoare companii din lume

 


OPINIE: Stimaţi CEO,CFO, COO, CMO, antreprenori! Duceţi-vă la catedră pentru a da ceva înapoi României!

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-5-decembrie-2016-16013482
16013482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.