Citeşte în noul număr Business Magazin din 2 aprilie 2018

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 30 martie 2018 83 afişări

“Tăişul lamei GDPR se apropie” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 2 aprilie 2018.

COVER STORY: Leoaica feministă şi leul alfa

Securitatea informaţiilor sensibile nu a reprezentat până acum un subiect de larg interes. Uneori, când datele personale au fost folosite abuziv, subiectul s-a regăsit în toate canalele media. Lucrurile vor schimba însă radical pe 25 mai, atunci când noul Regulament General privind Protecţia Datelor Personale va intra în vigoare. Şi asta pentru că nerespectarea regulilor se poate traduce în amenzi de zeci de milioane de euro.


STRATEGIE: Cei 100 care îşi pun amprenta pe exporturi de 32 de miliarde de euro


EVENIMENT: Gala Woman in Power a premiat excelenţa în afaceri


ANTREPRENORIAT: Rolul beneficiilor extrasalariale în ecuaţia forţei de muncă


SPECIAL: Doi polonezi la preţ de un francez


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-2-aprilie-2018-17113389
17113389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.