Citeşte în noul număr Business Magazin din 17 iulie 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 iulie 2017 104 afişări

“România, poartă pentru Asia” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 17 iulie 2017.

COVER STORY:  România, poartă pentru Asia

Participarea la Expo Astana 2017, cel mai mare eveniment dedicat energiei din lume, reflectă importanţa tot mai mare pe care România o are în ceea ce priveşte accesul companiilor din Asia pe piaţa europeană. Acordul dintre CEFC China şi Kazmunaygas, care se va materializa prin investiţii de miliarde de dolari, este doar un exemplu în acest sens.


RESURSE UMANE: Angajatul fericit, promisiunea profitului


INTERVIU: Plan de afaceri exploziv

 


INVESTIŢII: Primul pas spre (mai multe) stele

 


ANTREPRENORIAT: Profitabilitatea fantastică a videochatului


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-17-iulie-2017-16587115
16587115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.