Citeşte în noul număr Business Magazin din 15 februarie 2016

Postat la 12 februarie 2016 95 afişări

"Munca, conjugarea pe care am uitat-o "este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 15 februarie 2016.

COVER STORY: Munca, conjugarea pe care am uitat-o 

În legătură cu munca există, în spaţiul cultural şi social românesc, un mare gol mărginit de fapte doar la extreme. La un capăt stă Dorel, personajul creat de publicitari care a ajuns să fie portdrapelul unui întreg segment; la capătul opus lui Dorel sunt angajaţii care s-au îmbolnăvit sau care s-au prăpădit din cauza epuizării la locul de muncă.

 


MACROECONOMIE: Epopeea supraîndatorării


ANTREPRENORIAT: Spune-mi cum te îmbraci ca să-ţi spun cine eşti


AFACERI: Efervescenţă pe piaţa mobilei de lux


CINEMATOGRAFIE: Criza economică din 2008, unul dintre cele mai apreciate subiecte de film

Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-15-februarie-2016-15073228
15073228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.