Cine sunt cei mai de succes tineri manageri din Romania? Urmareste live Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top incepand cu 19.30

Postat la 31 mai 2011 30 afişări

BUSINESS Magazin premiaza, in aceasta seara, cei mai de succes tineri manageri din Romania la Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, ce poate fi urmarita live aici, incepand cu ora 19.30.

Afla cine sunt managerii care, desi au pana in 40 de ani, conduc business-uri de zeci sau sute de milioane de euro.

Gala iti prezinta 10 dintre cei mai performanti manageri din ultimul an. In plus, premiantii primei editii a evenimentului, din 2006, se intorc pe scena galei pentru a povesti cum a evoluat cariera lor si cum s-a schimbat mediul de afaceri romanesc in cei cinci ani care au trecut de atunci.

BUSINESS Magazin acorda la gala premii pentru cei mai de succes tineri manageri din domeniile: servicii financiare, IT&C, piete industriale, piete de consum si alte servicii. Acestora li se adauga premiul pentru antreprenoriat si patru premii speciale: "Multiplu de zece", "Cel mai tanar milionar", "Marketing emergent" si "Premiul cupon".

LIVE: Vezi aici castigatorii Galei Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top (incepand cu ora 19:30)

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/cine-sunt-cei-mai-de-succes-tineri-manageri-din-romania-urmareste-live-gala-premiilor-business-magazin-pentru-tineri-manageri-de-top-incepand-cu-19-30-8299601
8299601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.