UniCredit are un şef peste fondurile europene de 32 de ani

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 august 2014 385 afişări

Marius Radu are peste 8 ani de activitate în domeniul fondurilor nerambursabile din surse europene şi naţionale, din care 3 în consultanţă şi 5 de finanţare, beneficiind de o experienţă solidă în managementul proiectelor derulate de IMM-uri şi companii mari.

UniCredit are un şef peste fondurile europene de 32 de ani

Marius Radu coordonează în prezent Departamentul de Fonduri Europene din cadrul Diviziei Corporate Investment Banking a UniCredit Ţiriac Bank, parte a UniCredit Group.

Departamentul de Fonduri Europene implementează, de asemenea, convenţiile semnate la nivelul băncii cu instituţii naţionale de garantare, precum FNGCIMM, FGCR, EximBank, dar şi internaţionale: Fondul European de Investiţii (FEI) pentru instrumentul JEREMIE, precum şi produse specifice de eficienţă energetică (BERD-RoSEFF) şi finanţare în baza subvenţiilor agricole (APIA). De asemenea, Marius Radu face parte din echipa UniCredit Group care coordonează activitatea specifică legată de fondurile europene în 8 ţări din Europa Centrală şi de Est: Bulgaria, Cehia, Croaţia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria.

"Atât viaţa personală, cât şi cea profesională sunt călătorii pentru mine. Îmi place ca în fiecare staţie în care mă opresc voluntar sau ajung întamplător să mă bucur de când ating prima dată noul tărâm şi până când plec spre o nouă destinaţie. Finanţarea pentru fonduri europene şi prin instrumente financiare este tărâmul în care am sălăşluit profesional de mai bine de 5 ani şi mă bucur că sunt încă în această staţie cu multe piste, peroane şi platforme. Însă bucuria de a fi aici nu ar fi fost nici pe departe atât de in-tensă în lipsa celor care au ales să călătorim împreună în această destinaţie", spune Marius Radu.


Marius Radu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/unicredit-are-un-sef-peste-fondurile-europene-de-32-de-ani-13152485
13152485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.