Un olimpic la fizică a ales să nu mai muncească pentru alţii. Acum are angajaţi în România, Germania, Franţa şi Emirate

Autor: Dorin Oancea Postat la 23 septembrie 2014 8039 afişări

Un olimpic la fizică a ales să nu mai muncească pentru alţii. Acum are angajaţi în România, Germania, Franţa şi Emirate

Fost olimpic naţional la fizică şi un matematician abil, Bogdan Herea a aplicat la sfârşitul liceului pentru o bursă la L'Institut National des Sciences Appliquees din Lyon. A terminat în 1995 EURINSA, după care a urmat o specializare de trei ani în inginerie informatică. A studiat apoi şi a lucrat în Franţa, timp de 13 ani; a obţinut cetăţenia franceză, dar a ales să se întoarcă în ţară în 2005. A pornit la Cluj PiTechnologies, companie de consultanţă soft şi dezvoltare de sisteme de securitate online. A câştigat un număr de clienţi importanţi - Muzeul Luvru, Festivalul de Film de la Cannes, Cartier, Kenzo, Groupe Societe Generale sau Grupul Louis Vuitton Moet Hennessy. În timp, compania s-a dezvoltat şi oferta s-a diversificat: consultanţă, creaţie şi implementare de soluţii IT, securitate, optimizarea şi dezvoltarea afacerilor.

Au apărut noi clienţi: Imperial Tobacco, LG, SNCF, Organizaţia Mondială a Vamilor, E.ON Energie România sau Grupul OMNICOM, iar numărul de angajaţi al companiei a crescut de la câţiva în 2005 la 160 în 2013 şi 250 în 2014. În prezent compania are o cifră de afaceri de 5 milioane de euro şi birouri sau echipe operaţionale în Bucureşti, Cluj, Târgu-Mureş, Berlin, Paris, Lausanne şi Dubai.

În 2012 Bogdan Herea a primit trofeul “Entrepreneur Francophone de l'Annee” din partea GADIF şi a devenit, în acelaşi an, preşedinte al Clubului de Afaceri Francofon din Cluj. “Singura formă prin care poţi trăi viaţa interesant e să evoluezi. Dincolo de talent managerial, vocaţie pentru business şi competenţe tehnice, ai nevoie de un al şaselea simţ ca să depistezi şi să cultivi valoarea în oamenii tăi. Dacă ei sunt excepţionali, la fel e şi businessul tău”, spune Bogdan Herea.


Bogdan Herea face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marius Ion,
Guban,
tineri manageri de top
/lideri/un-olimpic-la-fizica-a-ales-sa-nu-mai-munceasca-pentru-altii-acum-are-angajati-in-romania-germania-franta-si-emirate-13330397
13330397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.