Un fost bancher de la Lehman Brothers conduce unul dintre cei mai mari producători din farma

Autor: Razvan Muresan Postat la 11 iulie 2015 303 afişări

Americanul Nolan Townsend ocupă de la începutul anului 2014 funcţia de country manager la Pfizer România, făcând parte şi din consiliul director al Asociaţiei Române a Producătorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) şi din consiliul de administraţie al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham).

Un fost bancher de la Lehman Brothers conduce unul dintre cei mai mari producători din farma

Anterior detaşării sale în România, Townsend a deţinut pozitia de country manager în Ucraina în cadrul Pfizer. Şi-a început cariera în cadrul Pfizer ca membru al diviziei de Corporate Finance în anul 2003.

A deţinut o serie de roluri a căror responsabilitate a crescut progresiv în domenii cum ar fi Corporate Finance, Corporate Strategy, Business Operations, Marketing şi General Management în NYHQ, Asia şi Europa de Est.

„Lucrând la o companie multinaţională cum este Pfizer am avut posibilitatea de a câştiga experienţă de business în cinci zone funcţionale diferite, pe trei continente diferite. Acest tip de experienţă şi dezvoltare a carierei nu poate fi reprodus într-o companie mai mică sau cu o răspândire geografică mai restrânsă“, spune Nolan Townsend.

Înainte de a se alătura companiei, Townsend a lucrat în domeniul investiţiilor bancare în cadrul Lehman Brothers din New York, specializându-se în domeniul M&A şi al finanţării companiilor din domeniul farmaceutic. Are un MBA în cadrul Harvard Business School şi deţine o diplomă în Arts in Economics a Universităţii din Pennsylvania.  

Urmărește Business Magazin

/lideri/un-fost-bancher-de-la-lehman-brothers-conduce-unul-dintre-cei-mai-mari-producatori-din-farma-14573057
14573057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.