Tudor Galos, Microsoft: Guvernul demotiveaza oamenii (VIDEO)

Postat la 03 iunie 2010 262 afişări

Tudor Galos, responsabil grup de business Microsoft Romania performanti, considera ca taierea veniturilor bugetarilor nu reprezinta cea mai buna solutie de reducere a cheltuielilor, existand, in opinia sa, angajati in administratia publica sau diferite agentii, care se vor simti demotivati in urma acestei masuri.

"Pentru a reduce cheltuielile, in primul rand, nu trebuie reduse cheltuielile peste tot pentru ca ceea ce Guvernul face prin acest lucru este sa demotiveze oameni performanti din administratia publica. Solutia este implementarea unui sistem de management al performantei prin care sa se urmareasca performantele angajatilor din sectorul public pe niste criterii concrete in functie de organizatii", spune Tudor Galos.

Acesta mai considera ca sunt organizatii in sectorul guvernamental care ar merita sa fie desfiintate la fel cum, in acelasi timp, sunt organizatii care ar merita sa le fie crescute bugetele, "poate chiar si cu 100%".

Urmărește Business Magazin

/lideri/tudor-galos-microsoft-guvernul-demotiveaza-oamenii-video-6265391
6265391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.