Top 100 cei mai admiraţi CEO: Sorin Mîndruţescu, country leader Oracle România

Autor: Florin Casota Postat la 26 aprilie 2017 2315 afişări

Sorin Mîndruţescu se află la conducerea Oracle România din 2003, funcţie din care coordonează în prezent peste 4.000 de angajaţi.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Sorin Mîndruţescu, country leader Oracle România

El a intrat în echipa Oracle în urmă cu 15 ani, ca director de vânzări pentru aplicaţiile software dedicate zonei de servicii financiare.

Sorin Mîndruţescu s-a ocupat de-a lungul anilor de coordonarea mai multor proiecte IT, dintre cele mai notabile fiind procesul de design şi aplicare a strategiilor IT pentru Banca Comercială Română - Erste Bank Austria. Între 2004 şi 2008 a fost sales director al operaţiunilor din Europa de Sud-Est, funcţie din care a coordonat 11 ţări din Europa de Sud-Est. Anterior, Sorin Mîndruţescu a lucrat la Bancorex şi la Banca Turco-Română, dar a luat parte şi la punerea bazelor Bank Austria Creditanstaldt, actuala UniCredit, ca director de sucursală.

Într-un interviu acordat anterior, Mîndruţescu a declarat că este mândru de cum a evoluat sectorul IT românesc în ultimii ani şi crede că există talent şi „loc sub soare” şi pentru outsourcing, şi pentru dezvoltare de produse, şi pentru antreprenoriat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.