Top 100 cei mai admiraţi CEO: Şerban Toader, senior partner, head of audit & assurance la KPMG

Autor: Ioana Matei Postat la 29 aprilie 2017 312 afişări

Şerban Toader s-a alăturat KPMG în urmă cu două decenii, iar în 2007 a devenit senior partner al companiei.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Şerban Toader, senior partner, head of audit & assurance la KPMG

El coordonează toate serviciile de audit, asistenţă fiscală şi consultanţă în afaceri ale KPMG în România, fiind specializat în auditul băncilor şi al instituţiilor financiare în general.

Ca profesionist, s-a format în interiorul sistemului bancar şi în marketing. Şerban Toader a fost primul auditor al BNR şi al Bursei de Valori Bucureşti.

În calitate de senior partner al uneia dintre cele mai mari companii de consultanţă din România, Toader este responsabil pentru munca unei echipe de peste 500 de oameni. Pregătirea sa academică include un Executive MBA de la École Royale des Ponts et Chausses din Paris, precum şi de la University of Edinburgh School of Management, London Business School şi Harvard Business School.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.